Biotensor test: snel, duidelijk en betrouwbaar
De Biotensor is een uniek instrument. Het is een belangrijk hulpmiddel om energie en blokkades in het lichaam te meten. Dit instrument wordt ingezet om testen te maken om tot de kern van het probleem te komen en om tot genezing over te kunnen gaan.

Hoe werkt een Biotensor test?

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor vangt elke trilling op en neemt de onderlinge verschillen waar. Met de Biotensor wordt uw lichaam onderzocht op fysieke en/of emotionele verstoringen. Op die manier wordt op alle niveaus duidelijk welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken, ziek of verstoord is.

Urinemeting

De pH waarde kan in het lichaam worden ontdekt door een urinetest. Verzuring in het lichaam geeft veel klachten. U kunt ook alleen een urinemeting laten doen. Deze is gratis.

Wanneer een Biotensor test of urinemeting?

Of deze testen worden uitgevoerd, hangt af van de aard van uw klachten en van de problematiek.
De biotensor test en de urinemeting wordt gebruikt als hulpmiddel aan het begin van de behandeling. Meten is weten! Gedegen onderzoek helpt mee om de behandelrichting te bepalen.

Maak een terugbelafspraak

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Biotensor testen en urinemeting…
meten = weten