Ervaringen

 

De praktijk van Gerdie is een aanrader voor iedereen met long-covid.

Nadat ik bijna 1.5 jaar met long-covid klachten rondliep ben ik via een tip van een lotgenoot op zoek gegaan naar bioresonantie therapie in de omgeving Den Bosch. Zo kwam ik bij Gerdie in Veghel terecht. Na een belletje volgde al snel de eerste afspraak. Tijdens die afspraak werd de eerste meting gedaan om inzicht te krijgen in mijn situatie, ik kreeg veel informatie over de therapie vormen die Gerdie aanbiedt, de werkwijze, en ik kon mijn verhaal doen en vragen stellen. Het gaf me hoop en vertrouwen die eerste afspraak.
Ik had vrij hoge waardes in het rood, dat weet ik nog goed, maar ik was ook niet voor niks al zolang zo moe en had zo weinig energie. Ik was arbeidsongeschikt, kon niet meer voetballen of hardlopen, geen feestjes of sociale activiteiten zonder er enorme klachten van te krijgen. Mijn leven was 180 graden gedraaid door de long-covid.

Gerdie heeft heel veel kennis van de methodes waarmee ze werkt, het gaat verder dan alleen bioresonantie, wat heel waardevol is! Ze kijkt naar het geheel. Niet alleen je fysieke gezondheid, maar het totaalplaatje jou als mens!

Met behulp van de bioresonantie therapie, de supplementen die ik op advies ben gaan slikken n.a.v. de meting, en een aantal druppels en korrels die ik meekreeg, verbeterde mijn waarden al snel in de weken na de eerste afspraak. Na 6 / 8 weken begon ik zelf ook zo’n verschil te merken. Een vooruitgang in mijn herstel van long-covid die ik nog niet eerder had meegemaakt en wat echt verschil maakte in mijn dagelijks leven! Mijn hoofd werd helderder, ik kan prikkels beter aan, en ik voel me fitter door de dag heen.

De behandelingen bij Gerdie lopen nog op dit moment. Maar ik ben nu al heel dankbaar en blij met de verbeteringen die ik ervaar. Ik voel me beter, voel meer kracht en vertrouwen, en kijk positief naar de toekomst!
Laura v. E

 —————————-

Dank je wel Gerdie dat je vorig jaar op mijn pad bent gezet.
Ik zat met een burn-out thuis. Ik was helemaal op, mijn licht gedoofd.
De eerste stap was om in mezelf te investeren. Vooral ook toe te geven dat ik hulp nodig had. De eerste sessie liet ik alles over me heen komen. Ik snapte er niks van maar dacht : als het maar helpt. Stapje voor stapje kwam mijn energie met beetjes terug, kon zelfs genieten van mijn bruiloft. Ik was mijn burn-out dankbaar omdat ik anders echt hiervan niet had kunnen genieten. Op een gegeven moment werd ik letterlijk ‘wakker’ en toen startte het echte proces van innerlijk werk. Een heel zwaar jaar met heel veel verwerking maar ook een heel dankbaar proces met meer innerlijke ruimte. Hoe meer ik ben gaan stralen, hoe meer de mensen om me heen ook zijn gaan stralen. Precies een jaar geleden ben ik gestart met mezelf terug te vinden en kan nu vol overgave mijn nieuwe leven gaan opbouwen. Voel me nu krachtiger dan ik me ooit heb gevoeld. Ik voel me weer één met alles om me heen.
Mijn pad kan ik nu vol vertrouwen verder bewandelen.
Bianca H.

—————————-

Nadat ik iemand gesproken had over bioresonantie, werd ik nieuwsgierig wat dat voor mij kon betekenen. Ik had altijd wel ergens pijn en regelmatig last van maagzuur. Ook had ik last van zogenaamde vage klachten zoals vermoeidheid, onrust en slecht slapen. De reguliere geneeskunde kan daar niet zo veel mee en doet dan aan symptoombestrijding. Daarom blijf je zoeken naar een andere aanpak. Via het internet ben ik toen bij Gerdie terecht gekomen. Op haar geheel eigen manier heeft ze me in een klein jaar tijd weer op de rails gekregen. Door bioresonantie en andere therapieën (jassen en energetische therapie) ging het langzaam beter. Het is mooi om te zien hoe Gerdie hier mee aan de slag gaat. Ze is oprecht geïnteresseerd in je en blijft gedreven zoeken naar een juiste aanpak.
Marloes

—————————-

Ik voel me een stuk beter sinds ik bij Gerdie kom ze heeft me goed geholpen. Ik ben weer vrolijk ik stond helemaal vol met rode vlekken en verschrikkelijk veel jeuk bij de dokter geweest schrijft alleen maar pillen voor, maar dat hielp niet, sinds ik bij Gerdie kom heb ik binnen 2 weken resultaat, nu is alles weg en kan me weer gewoon douchen.

Dank je Gerdie!

Groetjes,
Corrie

—————————-

Vandaag 8 april 2020 mag ik zeggen dat ik ben waar ik moet zijn

23 oktober 2019

Het is een bijzondere dag vandaag voor Gerdie want ze is vandaag voor het eerst oma geworden van een bijzonder mooi, lieve kleinzoon. Wat bijzonder dat ik op deze dag voor het eerst bij Gerdie mag komen.

Samen met mama stap ik de praktijk van Gerdie binnen. Ik ben vermoeid, ik ben op. Ik zoek iemand die me kan helpen. Ik zit op de stoel een beetje gespannen en voel direct een brok in me keel en laat het gaan. Ik weet dan; ik zit op de goede plek en het voelt vertrouwd.

We gaan beginnen en ik doe mijn verhaal Gerdie hoort, ziet en voelt mij. Het voelt zo fijn.

De eerste 2 weken na de eerste sessie zijn voorbij ik ben minder vermoeid en heb niet meer gedroomd. We zijn er achter dat er iets heel diep in mijn cellen zit wat de cel communicatie blokkeert waardoor heel mijn lichaam niet goed kan functioneren en dus altijd alles ontzettend veel energie kost. Ook heb ik mentaal een flinke berg wat weg mag en waar ik vanaf moet en wil!

Daarna blijf ik de berg beklimmen tot dat ik mijn top heb bereikt. Week na week gaat het beter met mij. Het is een periode waarin ik mezelf weer vind. Ik ben vrolijk, heb weer ruimte om gesprekken aan te gaan in plaats van korte gesprekken waar ik me ongemakkelijk bij voel. Ik kom voor mijzelf op en zeg wat ik wil en moet zeggen, ik kan mensen weer aankijken in hun ogen. De onzekerheid is weg. De grote verantwoordelijkheid die ik voelde voor alles en iedereen om mij heen is weg. Ik voel echte diepe rust in mij en kan me niet meer zo druk laten maken bij stressvolle momenten.

Waar ik eerder om 8 uur in bed kon liggen ben ik nu om 23:30 nog steeds niet moe. Ik ben niet meer ziek geweest na een ontzettend drukke periode en mijn hoofdpijn is anders en makkelijker te plaatsen als ik er last van heb.

Tja die berg.. ik kan wel zeggen dat ik mijn top bereikt heb en het uit schreeuw van geluk, rust en liefde. Ik voel mij fijn en ik kan de wereld aan.

Nadat ik me zo sterk heb gevoeld heb ik me ook meerdere keren in een hele diepe put begeven. Ik zag en voelde mezelf weg zakken steeds verder en verder. Ik voelde dat ik echt door “iets” heen ging. Dit heeft ook wel even geduurd. Bij Gerdie kon ik echt mijn ei kwijt en ze zag mij iedere keer weer opnieuw.

Nu heb ik mezelf en mijn emoties op de rit en weet ik beter wat ik moet doen, ik zie dingen anders en heb een soort rust over mij heen gekregen. Ik ben Gerdie eeuwig dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden ze heeft mij zo ontzettend veel gebracht en gegeven.

Het is vandaag 8 april 2020 een mooie lente dag en de verjaardag van Gerdie. Vandaag mag ik zeggen dat ik ben waar ik moet zijn Gerdie bedankt dat ik jou zoveel heb mogen geven maar jij nog veel meer bedankt wat jij mij hebt mogen geven!

Groetjes,
Juul

Nadat onze zoon plekken (uitslag)plekken op zijn rug bleef houden , waar hij erg last van had, wisten wij als ouders zijn niet hoe we dit konden oplossen. Gerdie heeft met al haar vakkundigheid snel achterhaalt waar het vandaan kwam en zijn aan een behandelplan begonnen. Wij hebben Gerdie volledig vertrouwd en zijn ontzettend blij dat onze zoon nu van de plekken af is. Gerdie is een lieve vrouw, die veel kennis heeft en waarmee je echt een vertrouwensband mee opbouwt.

Groetjes kai

Lieve Gerdie,

nadat ik, nu precies een jaar geleden, alle trajecten in de reguliere gezondheidszorg had doorlopen voelde ik me ten einde raad en zat ik er zowel lichamelijk als geestelijk helemaal doorheen!! Als een geschenk uit de hemel kwam jij toen op mijn pad nadat ik getipt was door mijn client over orthomoleculaire geneeskunde. Hallelujah!! Na mijn mailtje belde je me slechts een paar uur na het verzenden ervan al op (snel en bevlogen als je bent) ; je wilde en kon me helpen, beloofde je. Samen zijn we toen een intensief maar erg waardevol, helend en life-changing traject ingegaan waarop je verschillende therapieën op me toepaste met een verbluffend resultaat. Waar de reguliere geneeskunde zwaar tekort schoot, bleek jij een soort wonderdokter te zijn!! Mijn lichaam werkt eindelijk weer zo goed als het zou moeten: geen ontstekingen meer, darmstelsel functioneert weer (deze lag stil!!), PCOS opgeheven dus ook het endocriene stelsel werkt weer, ik leef veel meer in het NU (in tegenstelling tot de 40 jaar ervoor) en de chronische stress is ook compleet verdwenen: ik ben nog nooit in mijn leven zo relaxed geweest en weet eindelijk wat ontspannen is. Aan dat laatste moest ik erg wennen want ik moest afkicken van de adrenaline die mij tot nu toe in een continue staat van alertheid hield en dus verkapte energie gaf. Ik verwarde het afkicken ervan met somberheid maar weet nu dat het de ontspannenheid is; wat een rust!!

Kortom: ik ben getransformeerd!

Jij was mijn life-saver en ik vind dat iedereen een ‘Gerdie’ in zijn leven nodig heeft en verdiend!

Jess 11.0 is klaar voor de tweede helft van haar leven.

Lieve Gerdie: ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt (en nog!!).

Super bedankt: je bent een heel speciaal, kundig, liefdevol, wijs en behulpzaam mens. Wat een geluk dat ik jou tegenkwam!

Veel liefs, Jess

 

Ine
Lieve Gerdie, allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor je betrokkenheid en je enthousiasme! Je gedegen onderzoek en je onderbouwde behandeling hebben mij goed gedaan. De combinatie van lichaam en geest komt tot uiting middels de inzichten die ik heb mogen ervaren en die een deel blijven van mijn mentaliteit om te blijven leren. Ik heb mijn vitaliteit terug, zoals ik ervaar, waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Ik kom dan ook graag terug voor een nieuwe behandeling, mocht dit nodig zijn.


Gonny
Begin dit jaar was ik ten einde raad op zoek naar een manueel therapeut voor mijn zoontje van 4 maanden. Hij huilde (lees krijste) al 3,5 maand gedurende de gehele dag. Na veel geprobeerd te hebben kwam ik bij Gerdie terecht. We hebben eerst een intake gesprek gehad om te kijken of er een klik was. Al snel kwam naar boven dat mijn huilbaby ook bij mij wat aangeraakt had. Ik was op en, zoals Gerdie het noemt, het was tijd mijn schuurtje op te ruimen. Doel: nu eens echt mijn problemen op ruimen en weer energie krijgen om de wereld aan te kunnen. Tijdens mijn sessies zouden we ook werken aan de oorzaak van het huilen van mijn baby. Vanaf het moment dat ik bij Gerdie kom ging het steeds beter met mijn baby en op een gegeven moment stopte het huilen. Ik heb nu de grootste lachende tevreden baby. Ook met mij gaat het steeds beter. Door middel van de jassentechniek komen we steeds een beetje verder in mijn boek. Ik heb oefeningen gekregen die me thuis helpen wanneer het even minder gaat en die me ook later kunnen helpen wanneer ik het weer alleen ga proberen. Ik ben rustiger geworden, minder snel boos, denk sneller; moet “ik” me hier druk om maken, of is dit “mijn” probleem. Resultaat dat ik steeds makkelijk dingen los kan laten. Het is elke sessie weer fijn om even de weken door te nemen en te kijken waar je tegenaan gelopen bent en samen te kijken hoe dit anders kan. Gerdie laat je zelf in de spiegel kijken om zo samen het probleem aan te pakken. Kortom: Gerdie bedankt!


Julia
Heel erg bedankt voor alle tips, adviezen en begeleiding bij het proces waar ik ik in ging. kernwoord is : bewust zijn van alles om je heen. Maar ook balans, jezelf leren kennen.


Anita van Erp
Op internet was ik op zoek naar Andulatie Therapie en dit bracht mij bij Gerdie. Haar verschillende technieken brachten mijn lichaam snel in balans waardoor ik weer verder kon. Gerdie heel erg bedankt en veel succes.


Peter
Ik was mezelf helemaal kwijt en dacht hoe kom ik hier uit. Ik was gescheiden, kreeg mijn ontslag, het liep allemaal anders dan zoals ik altijd voor ogen heb gehad. Toen kreeg ik van iemand een advies, ga eens met een lifestylecoach praten. Ik dat ingetikt, op google, en daar kwam Gerdie tevoorschijn. Ik belde haar op en we maakten een afspraak. Ze raakte me op de een of andere manier. Ik vond weer iemand waarbij ik mezelf kon zijn. Nu ruim een jaar verder heb ik besloten het weer eens zelf te gaan proberen. Ze heeft mij met haar rustige, warme en doeltreffende manier van therapie zover gekregen dat ik dat weer aandurf. Ik heb weer het vertrouwen in mezelf en denk dat ik de stappen heb gezet die ik zonder haar maar moeilijk voor elkaar gekregen zou hebben. Ik wil haar daarom enorm bedanken en wens haar met haar gezin het allerbeste.


Dirk
Tijdens drukte vanuit mijn studie en bijbaan en twijfel over vervolgstappen van mijn toekomst had ik rust nodig in mijn hoofd en moesten prioriteiten duidelijk worden over hoe ik mijn beslissingen maak. Na een aantal maanden bij Gerdie langs te komen en aangespoord worden tot het maken van deze beslissingen door naar mijn gevoel te luisteren in plaats van rationeel te denken, kan ik nu zeggen dat ik mensen en activiteiten heb laten varen die mij geen energie meer gaven, en is er ruimte voor nieuwe en inspirerende mensen. Ik heb hernieuwde energie en voel me krachtig om nieuwe kansen met beide handen aan te pakken. Gerdie, enorm bedankt!


Jacqueline
Een paar jaar geleden hebben wij iets naars meegemaakt. Ik was er doodziek van. Wat doe je dan. Je gaat naar de huisarts. Die verwijst je naar maatschappelijk werk, psycholoog en zelfs valium. Allemaal goed bedoeld maar ik schoot er niet veel mee op. Per toeval kwam ik bij jou. Na de eerste keer ging ik al met veel minder ballast weg. Ben best vaak bij je geweest en steeds ging het wat beter. Ik ben er nog niet helemaal maar heb er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Wil het nu alleen proberen en dat gaat zeker lukken. Heb zoveel handvatten van jou gekregen waar ik op terug kan vallen als het wat minder gaat. Ik zeg je geen gedag, kom gewoon terug, maar wil je wel heel hartelijk danken. De zon schijnt nu gelukkig ook weer voor mij.


Femke Kottier
Mijn Limitless ervaring. Een jaar geleden heb voor het eerst Limitless geprobeerd. Het poedertje werd mij geadviseerd door mijn oom en tante. De eerste keer toen ik het dronk vond ik het totaal niet lekker en veel te sterk. Na een beetje experimenteren heb ik mijn dosering aangepast. Ik gebruik een half zakje Limitless met 0,5 liter water, zo vind ik het lekkerder. Mijn eerste ervaringen waren ook dat mijn hart sneller ging kloppen. Hier ben ik ook een beetje mee gaan experimenteren, maar wat bleek; ik dronk te snel. Ik ben precies met Limitless begonnen voor mijn eerste tentamenweek van het HBO. Dit bleek een stuk lastiger te zijn dan ik had verwacht. Ik heb de hele week Limitless gedronken, hierdoor kon ik me beter concentreren en kon ik de stof beter tot mij nemen. Ik ben totaal geen nacht mens, dus ben ’s avonds al snel moe. Als ik om 10 uur moe begon te worden nam ik een flesje Limitless. Zo heb ik de hele week doorgestudeerd tot 2 a 3 uur ’s nachts. Zonder Limitless was mij dit zeker niet gelukt. Ik heb dan ook zeker het gevoel dat ik het behalen van mijn Propedeuse deels te danken heb aan Limitless. Ik heb veel meer tijd kunnen besteden aan het studeren en ook veel efficiënter! Verder neem ik het ook altijd voor mijn tentamen, als ik in een grote gymzaal zit zou ik al gauw op geluidjes reageren. Ik merk dat als ik Limitless heb genomen, dat ik totaal gefocust ben op mijn tentamen en me niet bezig hou met andere dingen om mij heen. Ik adviseer dan ook zeker studiegenoten, leeftijdsgenoten en alle andere mensen die een energie en concentratie boost kunnen gebruiken om Limitless te nemen.


Marjolein
Ik ben bij Gerdie terecht gekomen in de praktijk, omdat ik zwaar met mezelf in de knoop zat. Al vaker ergens anders geprobeerd maar de andere therapeuten prikte er niet door heen. Toen ben ik nar Gerdie toe gegaan, omdat ik het niet meer wist. Familie gelegenheden (mijn moeder is een nichtje van Gerdie) was het altijd fijn om een gesprek aan te gaan dus Gerdie was voor mij vertrouwd. Echt wel, Gerdie prikte meteen door mij heen. Alles gebeurd op een rustige manier en op jou toestemming. Mijn hoofd is een heel eind leeg. Door deze SUPER vrouw


Ans
Een jaar geleden heb ik via internet contact gezocht met Gerdie. Dat bleek een goede keus te zijn! Ik had al een tijd last van angstklachten en somberheid. En voelde mij niet goed. Door de jassen techniek en gesprekken ,begon ik langzaam verandering te merken. Ook het gebruik van energetische druppels en schlusserzout tabletten hebben mij geholpen wat beter in mijn vel te zitten . Gerdie is een vriendelijke empathische vrouw die erg betrokken is . Terug kijkend is het goed geweest dat ik deze stap heb gemaakt.


Karin v. R.
Vier en een half jaar geleden overleed mijn moeder. Ik was toen 17 jaar en had dus net de leeftijd dat ik in de pubertijd zat, met allerlei ingewikkelde dingen. Ik wilde alles doen wat mijn moeder ook deed en voelde me dus oververantwoordelijk voor alles. Verjaardagen bijhouden, mijn stiefvader ondersteunen, met mijn echte vader een band proberen op te bouwen, het gezin bij elkaar houden, mijn vriendinnen blijven zien, het huishouden doen, werken bij mijn bijbaantjes, 5 dagen in de week naar school (waarvan ik de opleiding niet leuk vond) etc. Deze dingen voelde allemaal als verplichtingen en kon ik niet uit mijn hart doen. Zo kun je natuurlijk door blijven gaan en dat ging me ook lukken dacht ik! Totdat ik oververmoeid was, alleen nog maar huilde en letterlijk op de grond viel van ellende. Er moesten stappen ondernomen worden en mijn vriendin adviseerde me eens met Gerdie een afspraak te maken. Best eng om zomaar tegen iemand alles te gaan vertellen.. Maar tot op de dag van vandaag geen minuut spijt van gehad! Inmiddels ben ik 21 en kom ik af en toe nog even bij Gerdie om het een en ander te bespreken. In het begin kwam ik elke week 1 keer bij Gerdie. Dat was ook echt nodig, want ik had gewoon een soort van depressie. Ze leerde me prioriteiten stellen en me van mijn schuldgevoel voor alles en iedereen af te helpen. Mijn hele agenda stond vol met ‘moet’ dingen, terwijl heel veel van deze dingen ook wel even een dagje konden wachten. Als ik die dag niet had gedaan wat er in mijn agenda stond, voelde ik me verschrikkelijk en nutteloos. Nu ben ik daar veel handiger in geworden! Ik had veel muurtjes om me heen gebouwd, waardoor ik helemaal in de knoop zat met mezelf. De jassentechniek die Gerdie uitoefent heeft erg geholpen! Ze laat de goede energie door je lijf stromen en de blokkades haalt ze eruit. Wanneer ik altijd weg ging bij Gerdie, had ik geen hoofdpijn meer, geen rugklachten en was ik weer lekker ontspannen. Op een gegeven moment moet je proberen zelf die hoofdpijn, rugklachten etc. te voorkomen. Door de jaren heen ben ik handiger geworden in plannen, verantwoordelijkheidsgevoel en schuldgevoelens en dit helpt dus erg om de stress af te laten nemen. Wat ik vooral heb geleerd is om mezelf te leren kennen. Wat kan ik wel en wat kan ik niet? Op tijd ‘nee’ zeggen tegen mensen. De tijd nemen voor jezelf en veel rustmomentjes inlassen, zodat je steeds voor jezelf weer even alles op een rijtje kan zetten. Veel van geleerd, fijn om mijn hart te luchten en het gevoel krijgen dat je er niet alleen voor staat! Hier ben ik erg dankbaar voor!


Judith
De afgelopen jaren voelde ik mezelf regelmatig somber. Ik vond dat dat anders moest kunnen en ben op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij kon helpen. Ik had geen behoefte aan een psycholoog omdat die in mijn beleving niet bij de kern kan komen. Ik heb regelmatig op internet gezocht naar een persoon die bij mij zou passen, waarbij ’’het gevoel” goed was. Van mijn moeder kreeg ik een krantje, met daarin een advertentie van Gerdie. Nadat ik de website had bekeken heb ik meteen de telefoon gepakt om een afspraak te maken. Mijn gevoel werd bevestigd; Gerdie is een fijn mens, lief en betrokken en ook nog eens hartstikke kundig in wat ze doet. Inmiddels ben ik ruim een jaar verder en de „mist” in mij hoofd is weg. Ik kan weer helder nadenken en begin zin te krijgen om nieuwe dingen te ondernemen. Ik heb meer rust gekregen, voel me niet meer zo opgejaagd. Gedurende het afgelopen jaar zijn er gebeurtenissen uit mijn leven naar boven gekomen waarvan ik niet in de gaten had dat dit nog invloed had op mijn leven. Doordat deze gebeurtenissen opgeruimd worden hoef je ze niet meer mee te sjouwen en wordt het leven een stuk makkelijker. Gerdie leert mij om oordeel loos naar anderen te kijken, niet voor anderen te denken en te benoemen wat mij dwars zit. Ik kan iedereen aanraden een afspraak met Gerdie te maken, de „reis” die je bij haar maakt is echt een groot cadeau voor jezelf (en indirect ook voor je omgeving)!


Youri
Mijn moeder dacht dat het wel eens goed voor mij was om naar gerdie te gaan. Op het begin vond ik het heel spannend om naar gerdie te gaan, maar na de eerste behandeling voelde ik me er al helemaal thuis. Het heeft mij heel erg veel geholpen. En ik heb mijn emoties nu vaker onder controle dan eerst, en dat is heel erg fijn.


Gaby
Het vriendje van mijn zoon ging verhuizen en wij hielpen mee. Als bedankje kreeg ik een cadeaubon voor een sessie met Gerdie. Na 1 sessie sloot ik Gerdie direct in mijn hart. Wat een warm mens. Maar ik zag ook dat ik nog veel van haar kon leren. Ik voelde ergens wel dat mijn leven niet compleet was. Ik zie het leven als een grote puzzel waarvan je in de loop van je leven steeds meer stukjes op de plaats krijgt. Mijn grootste probleem is de migraine. Daar heb ik sinds een ongeluk veel last van. Dit was ook de insteek om bij Gerdie te komen. Daar zijn we mee begonnen. Dat de migraine een uiting was van mijn ongenoegen met de huidige invulling van mijn leven kon ik toen niet bevatten. Er kwamen veel verwerkingsprocessen langs. Zo had ik al jaren problemen met mijn moeder. Zij kon mij niet de liefde geven die ik verlangde. Door de sessie met Gerdie en erg diep van binnen gaan zoeken hoe het zit, ben ik mijn moeder gaan accepteren hoe ze is. Zij heeft die liefde in haar jeugd ook niet gevoeld en kon dat niet door geven. Langzamerhand begon ik haar te zien hoe ze werkelijk was. Ze kan het gewoon niet geven en zeggen ik hou van je. Maar ik ben er inmiddels achter dat ze wel in daden kan uiten dat ze heel veel om me geeft. Mijn ongenoegen uitte zich ook in de liefde voor mijn man. Gerdie heeft wel geprobeerd die weer aan te wakkeren na 22 jaar huwelijk maar ik kon daar geen gehoor aan geven. Langzamerhand kwam daar steeds meer verwijdering. Nu inmiddels 2 jaar verder heb ik de stap genomen om bij mijn man weg te gaan en het voelt als een bevrijding. Inmiddels woon ik bij mijn moeder tijdelijk, dat is de uiting van haar liefde en heb ik een hele lieve man ontmoet. Hij maakt mij heel, hij vult mij aan en er zijn weer een heleboel puzzelstukjes neergelegd in de puzzel van mijn leven. Ik ben bezig met het kopen van een eigen huis. Mijn leven is weer in een opwaartse spiraal. Mijn migraine patroon is aan het veranderen. Ik kan het beter behappen en ik merk dat er veel spanningen wegvallen. Het is ook hormonaal gerelateerd en ik merk dat de overgang op zijn eindje loopt dus dan zal dat zich vanzelf herstellen. Al met al voelt het nog steeds goed om 1 x per maand bij Gerdie op de tafel te gaan liggen. Zij haalt de spinnenwebben uit mijn hoofd en geeft mij handvatten om door te gaan en mijn problemen aan te pakken. Het vergt wel medewerking en soul searching want Gerdie kan het niet alleen voor me oplossen ik moet zelf ook aan de gang, maar die tools krijg je ook van haar. Ik heb er een hele fijne vriendin aan over gehouden want loslaten kan ik haar nog niet. Gerdie hartelijk dank voor alles.


Jill
Mijn dochter gaat naar Gerdie om van haar angst voor honden af te komen. Het gaat steeds beter, ze wil weer bij vriendinnetjes met honden spelen, puppies aaien en heeft het zelfs over een eigen hond!


Mirjam
Ik heb een roerige tijd meegemaakt met de ervaringen met veel dierbaren om me heen die ik graag zou willen helpen maar waarop ik zelf geen invloed kon uitoefenen. Dit maakte mij verdrietig, moe en ik had wat fysieke klachten. Via een collega kreeg ik de tip om eens Gerdie te gaan praten. Het is een stukje weldaad veel verdriet en frustratie die ik had is los. Ik kijk nu nuchter terug op het verleden en ervaar het heden weer als een blijmoedig. Jassentechniek: een kadootje voor jezelf zegt Gerdie steeds. En dat beaam ik voluit. Dank je Gerdie en vandaag 8e april een berichtje op jouw website. Ook een kadootje


Jitske Kostman
Veel levenservaringen, een hele positieve ervaring bracht me aan het wankelen, ik zat vol.Fysieke gevolgen hoofdpijn, huilen, benauwd. Gerdie vertelde mij over de jassen techniek, healing. Zij heeft door haar techniek laag voor laag bij me afgepeld en oud zeer weggenomen, met me gepraat wat ze in mijn lichaam en ziel zag en voelde. Door haar ben ik bewuster van mijn lichaam en meer in contact met mijzelf.Mijn aandacht in het hier en nu te houden zodat ik bij mezelf kan blijven en meteen kan voelen wat het met mij doet.Ik heb geleerd over chacra’s en ben me hiervoor enorm gaan interesseren en Yoga gaan doen. Tot nu toe ben ik een rijk mens, maar het leven is in beweging en ik ga mee en zoek mijn weg, natuurlijk heb ik ook valkuilen toch blijf ik proberen om te focussen en mijzelf op het rechte pad te houden. Voor mij bestaat er geen toeval, het is een enorm kado dat Gerdie op mijn pad is gekomen. Nu kan ik mijn weg verder vervolgen. Munay-ki “Wees degene die je echt bent”


Anoniem
Via een collega van mij ben ik bij Gerdie terechtgekomen. Eerst is mijn man in therapie gegaan en dit had zoveel resultaat dat ik de stap ook gezet heb. Ik kan jullie vertellen dat ik er heel veel baat bij heb gehad. Kan alles veel beter relativeren. Het is een echte aanrader voor als je hulp nodig hebt. Gerdie is heel veelzijdig en heeft ook altijd alle tijd voor je. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb.


Jenny van de Burgt
Ik ben bij Gerdie gekomen via mijn oma. En had ik het maar eerder geweten en gedaan. Zoveel lichter in mijn hoofd, en kan de dingen veel sneller loslaten. De dingen waar ik mee liep en mee zat doen mij niks meer. Ben stukke rustiger. Heb wel gevoel dat het procces nog steeds in gang is en kom en loop nog tegen dingen aan. Maar heb er het vertrouwen in dat het echt goed komt.


Diana
Na veel zoeken en proberen ben ik bij Gerdie terechtgekomen op aanraden van een vriendin. Meteen op de eerste afspraak voelde ik me erg op mijn gemak bij haar. Gerdie heeft me geholpen bepaalde blokkades op te lossen die ervoor zorgden dat ik humeurig en verdrietig was. Ook mijn schouders zaten vast en het hinderde mij om een goede moeder te zijn. Stukje bij beetje gaat het steeds beter met me en ik ben Gerdie dan ook erg dankbaar. Omdat veel van mijn stress veroorzaakt wordt door mijn kinderen heb ik besloten ook met hen eens naar Gerdie te gaan. Maar die ervaring zal ik ze zelf laten schrijven… XXDiana


Nathaly
Bericht: De afgelopen jaren heb ik diverse leuke en minder leuke ervaringen opgedaan. Vooral van de minder leuke ervaringen had ik behoorlijk veel last. Ik voelde een hele zware druk op mijn schouders. In januari 2011 heb ik bij Gerdie een afspraak gemaakt. Ik had al het een en ander gelezen over de jassentechniek en het sprak mij wel aan. De eerste afspraak vond ik best spannend, maar bij Gerdie voelde ik me al snel op mijn gemak. Zij heeft mij deze avond ontdaan van mijn jassen en daarna voelde ik dat de druk weg was van mijn schouders. Ik had niet verwacht (zo snel al iets te merken. Nu een aantal maanden later kan ik alleen nog maar zeggen: Was ik maar eerder naar Gerdie gegaan. Maar ja, waarschijnlijk was nu de tijd er rijp voor. Al met al kan ik iedereen aanraden om een afspraak te maken. Je * * * het altijd proberen en bevalt het niet dan is dat ook goed.


Daan
Bericht: Door hele vervelende gebeurtenissen ben ik heel angstig geworden. Dankzij de jassentechniek en coaching van Gerdie ben ik van deze angsten afgekomen en ik voel me weer helemaal vrij. Ik heb van gerdie geleerd om als ik me niet fijn voelde, op mijn bed te gaan liggen en dan te visualiseren om als een kurkje meegevoerd te worden door een stroming in een rieviertje. Dit heeft veel geholpen en ben daar heel dankbaar voor, ik raad iedereen aan om eens langs te gaan als je ergens mee zit.


Willemien
Bericht: Ook ik wil graag laten weten hoe ik me ben gaan voelen nadat ik behandeld ben door Gerdie.Bij mij stapelde zich alles
op en doordat ik een zeer gevoelig persoon ben kun je op een gegeven niet meer verder.De jassentechniek die Gerdie toegepast heeft,heeft ervoor gezorgd dat ik geen last meer heb over alles wat mij bezig hield.Ik zou het ook mijn zussen aanraden want die blijven hangen in het verleden, ik heb daar geen last meer van.Het heeft er ook voor gezorgd dat ik veel makkelijker dingen zeg tegen mensen!!! voor de behandeling durfde ik dat niet,bang om weer te horen “och jij”,ik ben bevrijd van ballast wat ik in mijn leven opgebouwd had,deze jassentechniek van Gerdie had ik nodig om weer verder te gaan en natuurlijk houd ik het regelmatig bij als onderhoud,ik wens iedereen een vrij leven toe zonder een rugzak te moeten dragen. Liefs Willemien.


ada petiers
Bericht: Na enige aarzeling en de nodige “ongelovigheid”, besloot ik om Gerdie te vragen mij eens wat meer te vertellen over de “jassentechniek”. Na een paar bezoekjes werd mij duidelijk dat zij misschien toch wat voor mij kon betekenen. Na een traumatische ervaring in een ziekenhuis in Duitsland en met nog een paar operaties in het vooruitzicht, besloot ik Gerdie te vragen of zij mij wilde helpen de situatie wat rustiger te kunnen bekijken. Na een paar gesprekken met Gerdie, die in een hele ontspannen sfeer plaats vonden, merkte ik dat ik veel baat had bij die gesprekken. Inmiddels ben ik geopereerd en herstellende. Ik kan natuurlijk nooit zeker zeggen dat alles nu zo goed en bijna pijnloos is verlopen dank zij Gerdie, maar ik weet zeker dat ik een hele rustige,kundige en zeer zeker fijne begeleiding heb gehad!! Voor de volgende keer zal ik zeker aan Gerdie vragen of zij mij weer wil helpen.


Gerard

Bericht: Jassentechniek ? Toen ik er voor het eerst van hoorde had ik er eigenlijk wel meteen een idee bij, maar zou het bij mij ook werken ? Nou; dat heeft het gedaan. Na 13 jaar nog steeds op zoek naar rust kwam ik in contact met Gerdie en gelijk bij de 1e afspraak gaf het een vertrouwd gevoel. De aanpak sprak me op een of andere manier wel aan. Jassen werden uitgetrokken en al na de 2e afspraak voelde ik resultaat. Ik voelde een bepaalde rust over me heen komen. Ook leerde ik om negatieve energie uit mijn lichaam te laten stromen en positieve energie toe te laten. Iets waar ik nog regelmatig gebruik van maak. Ik heb meer controle en rust gekregen; ben met veel zelfvertrouwen aan een nieuwe baan begonnen en kan het leven relaxter bekijken. Al met al is het méér dan de moeite waard geweest en mocht in de toekomst een “onderhoudsbeurt” nodig zijn dan is de stap om nog eens terug te gaan heel erg klein geworden. Gerdie bedankt en toekomstige klanten wens ik veel succes. Ga er voor.


Karin van Riel
Bericht: Ik ging met hoofdpijn, rugklachten, en verdriet naar Gerdie. Mijn hoofd zat zo vol, en wist het niet meer op te lossen. Alles had ik zo ongeveer zelf al geprobeerd. Maatschappelijk werker, GGZ het hielp allemaal niet. Vaak voel je je daar niet op je gemak. Een vriendin van me vertelde over Gerdie, dat zij een techniek had waar ze dingetjes in je hoofd en in de rest van je lijf weg kon halen. Ik was zo toe, om weer een keertje rust in mijn hoofd te krijgen, dus ik besloot gelijk om het te doen. Na de eerste afspraak merkte ik nog niet zo veel. De afspraken daarna bevielen erg goed, ik kwam binnen met hoofdpijn, knallende hoofdpijn en ging weg met een vrolijk gevoel en rust in mijn hoofd. Het heeft even geduurt, maar het gaat nu (al zeg ik zelf) een STUK beter! Nog eventjes, en dan is al het vervelende weer voorbij, en ben ik Gerdie echt heel erg dankbaar!


Gertjan
Bericht: Nadat ik Gerdie had gesproken tijdens een voetbalwedstrijd en verteld over mijn stress ben ik naar haar toegegaan en heb dank zij de jassentechniek weer balans gevonden om er mee om te gaan. Terwijl ik verder nog nooit van de jassentechniek had gehoord, ben ik me er stukken beter door gaan voelen en weet ik nu hoe ik om kan gaan met mijn stress.


Elise
Bericht: Eerlijk gezegd vond ik dat het best goed ging met mij. Verleden is geweest en het heden ziet er goed uit dus waarom
moeilijk doen! Ik ging dus ook best relaxed naar Gerdie maar daar bleek dat er in mijn systeem nog veel op te ruimen viel. Nu na enkele maanden jassentechniek kan ik zeggen dat het ook echt lichter voelt. Ik slik geen pijnstillers meer voor mijn reuma en ik heb het gevoel dat ik alles beter zelf in de hand kan houden. Verdriet gaan in je cellen zitten dus ook als het voorbij is, kun je fysiek veel last hebben zonder dat je dat zelf weet. Ik ben erg blij dat ik de jassentechniek gedaan heb en ook mijn puberdochter gaat nu naar Gerdie. Voor mijn kleine peuterdochter heeft ze gezorgd dat zij veel beter slaapt en ook beter eet. Heerlijk….een uurtje naar Gerdie is een kadootje voor jezelf! liefs Elise


Hilde Vissers
Bericht: Ik zat eerst helemaal niet lekker in mijn vel. Ik dacht dat ik alles om mij heen allemaal een beetje vergat maar toen ik naar Gerdie ging zei ze dat mijn hoofd te vol zat en dat ik meer rust moest nemen. En dat heb ik toen ook gedaan. En dat hielp heel erg goed, maar het was nog niet over. Ik moest nog naar Gerdie toe voor de jassen techniek daarmee heeft ze mijn helemaal geholpen en voel ik me weer helemaal goed. groet Hilde


Wendy
Bericht: Ons zoontje van 2 jaar oud had veel gezondheidsproblemen.Daardoor was het voor hem onmogelijk om ’s nachts goed uit te rusten en huilde hij erg veel. Dit was voor hem en het gezin erg uitputtend. Gerdie heeft bij mij de jassentechniek toegepast en al snel kwamen we achter het probleem. Vrij direct na de sessies met Gerdie begon ons zoontje goed te slapen en was weer troostbaar. Sindsdien ontwikkeld ons zoontje zich prima en zit veel beter in zijn vel.


Liesbeth Vissers
Bericht: Na de behandelingen van Gerdie (waaronder de Jassentechniek)voel ik een innerlijke vrijheid. Ik heb meer energie gekregen en kom dichter bij mijn gevoel. Ik sta hierdoor beter in mijn kracht en kan beter omgaan met tegenslagen.62383


Paulien Zevenaar
Bericht: Ik ben hulp gaan zoeken omdat ik niet lekker in mijn vel zat en het idee had dat ik bij de psycholoog vast liep. In de Flair stond een artikel over Jassentechniek en dit sprak me erg aan. Wat me ook aansprak is dat de therapie kort en intensief is en deze therapie negativiteit verwijdert die je bewust en onbewust hebt meegemaakt. Na de behandeling heeft het me veel rust gebracht, een leger hoofd en ik reageer nu rustiger op situaties. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.


Alain van de Linden
Bericht: Wat ik niet zal vergeten is dat de dag na de ‘jassen-sessie’ ik sinds zeer lange tijd rust voelde in mijn hoofd. Dat de gedachtenstroom vertraagde of zelfs even stilstond. Het was een wonderbaarlijke ervaring. Ik ben meer met twee benen op de aardbodem gaan staan en daardoor beter in staat om keuzes te maken. Lichamelijk gezien merk ik dat ik meer energie heb gekregen.


Marlous van de Velde
Bericht: Na mijn echtscheiding bleef ik in ons huis achter samen met de kinderen. Ik had moeite met de avonden, dan zat ik stil en alleen in de kamer waar ‘onze’ spullen nog in stonden. Hier werd ik helemaal gek van. Ik heb mijn huis laten reinigen door Gerdie door middel van Jassentechniek voor huizen en gebouwen. Daarna kon ik gewoon weer in de huiskamer zitten zonder herinneringen. Het voelde weer goed en de spullen gaven geen vervelende herinnering meer, ze waren nu voortaan van mij. Een heerlijk vrij gevoel. Ook het verdriet, boosheid wat erin was achtergelaten voordat we gescheiden waren, was allemaal verdwenen.

Deel uw ervaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.