Stress door straling
Overal waar je bent is er straling om je heen, alleen op sommige plaatsen is de straling veel hoger dan in een andere omgeving waarin je bevindt. Denk bij straling o.a aan; de aarde, elektrische apparaten, mobiele telefoons, beeldschermen en zendmasten.
Niet ieder mens is even gevoelig voor straling, bij een grote hoeveelheid straling kan het echter wel funest worden voor je lichaam.

Straling kan leiden tot allerlei klachten zoals:

Spier- en gewrichtsklachten ( o.a. reuma en jicht)

  • Moeheid
  • Huidproblemen
  • Slapeloosheid
  • Migraine
  • Stress

Verzuring van het lichaam

Door de eerder genoemde klachten kan het lichaam uiteindelijk gaan verzuren.
Dit komt zowel bij ouderen voor, maar tegenwoordig zal dit ook een rol spelen bij jongeren. Het is onmogelijk om straling te vermijden. Wel kun je lichaamsverzuring voorkomen door gezond te eten en te drinken, bewust om te gaan met elektrische apparatuur en stress proberen te vermijden.

Voor wie is behandeling belangrijk en hoe werkt het?

Herken je één of meerdere klachten bij jezelf, dan kan je bij mij terecht voor een meting en advies. De straling wordt gemeten bij jezelf, maar ook in -en om je woning. Vervolgens krijg je een passend advies voor een ontzuringsbehandeling, dat geheel aansluit op de manier hoe je leeft.
Voedingsadvies maakt deel uit van dit onderdeel, omdat het lichaam vaak essentiële stoffen tekort komt.

Bescherm jezelf tegen straling met Xenomide

Met de piramide producten kun je jezelf beschermen tegen straling. Het zijn piramides die negatieve straling in een ruimte weg kunnen nemen.

Heb je fysieke en/of psychische klachten, raadpleeg dan altijd je arts.

Maak een terugbelafspraak

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het is onmogelijk om straling te vermijden. Wel kun je lichaamsverzuring voorkomen door gezond te eten en te drinken, bewust om te gaan met elektrische apparatuur en stress proberen te vermijden.