Tarieven

Tarieven

Voor alle behandelingen / disciplines / testen hanteer ik een uurtarief van € 110,00

Half uur consult € 55,00

Vervolg Consult / Bio-Resonantie
0,30 min. € 55,00 / 0,45 min € 82,50

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG

VBAG aspirant lidnummer : 21708013
RBCZ : 203571R
AGB code Zorgverzekeraar : 90-040999
AGB code Praktijk : 90-019390

AVG Privacy wetgeving

Doeleinden van de persoonsgegevens die door mij worden verwerkt: Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening gegevens bescherming (AVG). Behalve de AVG, zijn de WGBO en de beroepscode van mijn beroepsvereniging, VBAG, en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) van toepassing op mijn werk. Deze zijn van invloed op de doeleinden waarvoor ik persoonsgegevens vastleg. Om die reden ga ik als volgt om met persoonsgegevens: Klink op onderstaande link voor meer informatie.

Therapeutische behandelingen worden mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.

Maak een terugbelafspraak

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Consult afzeggen? Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op te nemen. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer u uw afspraak na deze tijd annuleert of wanneer u niet op de afgesproken tijd verschijnt.