XANGO – de kracht van mangosteen

Waarom Xango drinken?

Xango is ontstaan uit de Mangogeenvrucht waarin ontdekt is dat in de schil van de vrucht meer dan 50 Xanthonen bevinden welke in een proces van 10 weken in delen van uw lichaam komen waar andere vruchten niet kunnen komen. Hierdoor heeft zij de gelegenheid om mensen te beschermen tegen tal van kwalen en chronische ziektes. Onderzoek toont aan dat Xanthonen over anti oxidanten eigenschappen beschikken welke u in een prima conditie houden.

Puur natuur

Het mooiste is dat Xango geen medicijn is, maar wel na jarenlange erkende onderzoeken geen bijwerkingen heeft en niet verslavend is, omdat het een puur natuur product betreft vanuit de mangosteen. Xangosap heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Het is sterk antioxiderend, celvernieuwend, ontsteking werend, weerstandverhogend, energieverhogend en het versterkt het immuunsysteem. Verder heeft de mangosteen anti-allergische eigenschappen en kan allergie verminderen.

Kijk hier wat Xangosap voor u kan betekenen:

Bestellen

XANGO producten bestellen >>

Meer informatie

Voor meer info stuur je een mail naar info@gerdievanboxtel.nl of bel je 06-42204608.

Maak een terugbelafspraak

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De volledige mangosteenvrucht (schil en vruchtvlees) bevat meer dan veertig voedingskundig actieve bestanddelen, Xanthonen genaamd. Xangosap bevordert de totale fysieke gezondheid en welzijn. Xangosap is een natuurproduct en bevat geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen en geen toegevoegde zoetstoffen.